Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Глібівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04527514) був реорганізований і увійшов до складу Димерської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

Проект рішення Глібівської сільської ради Про місцеві податки і збори на території Глібівської сільської ради на 2020рік» розроблено у відповідності до вимог Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетного кодексу України та з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004року № 308.

Прийняття рішення з даного питання необхідно для прозорого та ефективного встановлення місцевих податків, збільшення надходжень до сільського бюджету, здійснення необхідного контролю за своєчасністю та повнотою проведення платежів.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовому  вигляді за адресою: вул. Соборна, 18, с. Глібівка, Вишгородський район, Київська область, тел. (04596) 49-596.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, Глібівській сільській раді.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця від дня оприлюднення регуляторного акту на сайті Глібівської сільської ради.

З проектом рішення можна ознайомитися у розлілі "рішення сесій сільської ради", підрозділ "проекти рішень"

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *